BBB vzw gaat in zee met softwarebedrijf CaseWare Belgium & Luxembourg voor uniek project

17 okt BBB vzw gaat in zee met softwarebedrijf CaseWare Belgium & Luxembourg voor uniek project

De Beroepsvereniging voor Boekhoudkundige Beroepen (BBB vzw) gaat in zee met het softwarebedrijf CaseWare Belgium & Luxembourg, gespecialiseerd in het automatiseren van het jaarafsluitingsproces. Samen realiseren ze een zeer handige online software toepassing op maat van kleine en middelgrote boekhoud- en accountantskantoren, met uitgebreide integratiemogelijkheden.

“In tijden van digitalisering merkt BBB vzw op dat er vooral bij kleinere boekhoud- en accountantskantoren nood is aan digitale ondersteuning. Deze ondersteuning wil BBB dan ook promoten aan de leden zodat ze de digitale boot niet hoeven te missen en concurrentieel kunnen blijven t.o.v. grotere kantoren. CaseWare Belgium & Luxembourg is verheugd dat BBB deze belangrijke stap heeft durven nemen om samen een innovatieve online software te realiseren ten goede van haar leden” vertelt zaakvoerder Joep van Amelsfort.

De samenwerking met CaseWare Belgium & Luxembourg zal een unicum zijn, het is namelijk de eerste keer dat de beroepsvereniging een partnership aangaat met een softwarebedrijf. “We zijn er van overtuigd dat dit een absolute meerwaarde zal betekenen voor onze volledige beroepsgroep en kijken er dan ook naar uit om deze uitgekiende oplossing aan onze leden voor te stellen,” aldus de BBB-Voorzitter.

Tijdens het congres van het Forum for the Future op 20 en 21 november zal de samenwerking tussen BBB vzw en CaseWare Belgium & Luxembourg officieel van start gaan en worden er workshops en vervolgtrajecten ingericht.

Tags:
,