CaseWare WinAcc:
de softwareoplossing voor bedrijven

PT_website_icons_white_8-08-512x384_new

Als financieel professional wilt u pro-actief financiële processen aansturen. Het opstellen van jaarrekeningen, de aangifte van vennootschapsbelastingen, het opstellen van verslagen en analyses, etc. maken allemaal deel uit van de ruggengraat van uw onderneming. De kwaliteit van uw werk is dan ook van ontzettend belang voor de goede werking van uw bedrijf. Uw werkproces wordt efficiënter en meer gestructureerd. Dit levert u heel wat tijdswinst op. Deze manier van rapportage vormt een extra zekerheidsbuffer in uw werkproces. Met CaseWare Belgium & Luxembourg gaan uw professionaliteit en kwaliteit erop vooruit. CaseWare Belgium & Luxembourg biedt u een geïntegreerde oplossing die de volledige flow van uw werkzaamheden centraliseert, digitaliseert en automatiseert. In de verdere ontwikkeling van CaseWare WinAcc werken we nauw samen met onze community van Accountants en financiële professionals.

PT_website_icons_white-02-1024x768

Daarnaast werkt CaseWare Belgium & Luxembourg nauwgezet volgens de richtlijnen van het IAB (Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten) en het BIBF (Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten), waardoor u steeds zeker bent dat u volgens de laatste nationale en internationale regelgeving werkt. CaseWare WinAcc is naast een handige tool ook een methodologie. Uw suggesties voor verbetering samen met uw input over de evoluerende sector is voor ons cruciaal in het blijven verbeteren van onze software, zodat deze vandaag en morgen blijft voldoen aan uw behoeften.

PT_website_icons_white_8-09-512x384_new

CaseWare Belgium & Luxembourg maakt software oplossingen voor bedrijven zowel uit België als Luxemburg. Caseware LUX XML eCDF is volledig afgestemd op de Luxemburgse wet- en regelgeving. Dankzij de handige eCDF tool kunnen jaarrekeningen eenvoudig geëxporteerd worden.

CaseWare WinAcc Corporate

De CaseWare Belgium & Luxembourg software is uitbreidbaar met deze slimme plugins

CaseWare IDEA

Gebruiksvriendelijke data-analyse software voor financiële specialisten. Importeren, analyseren, controleren en rapporteren wordt een stuk eenvoudiger.

Caseware Cloud

Interactieve Cloud omgeving die een volledig overzicht beidt over de kwaliteit en de status van uw opdrachten.

Caseware Smartsync

Slimme technologie die het mogelijk maakt onafhankelijk van uw locatie en tijd in uw dossiers te werken. Of u nu thuis, op kantoor, of bij de klant bent, u heeft altijd de laatste gegevens bij de hand.

Caseware Connector

Eenvoudig en snel informatie uit de CaseWare database halen met Excel-werkbladen of Word-documenten voor het (her)gebruik in uw eigen rapportagemodellen.