De CaseWare Belgium & Luxembourg software is uitbreidbaar met deze slimme plugins

Caseware Cloud

Interactieve Cloud omgeving die een volledig overzicht biedt over de kwaliteit en status van uw opdrachten.

CaseWare IDEA

Gebruiksvriendelijke data-analyse software voor financiële specialisten. Importeren, analyseren, controleren en rapporteren wordt een stuk eenvoudiger.

Caseware SmartSync

Slimme technologie die het mogelijk maakt, onafhankelijk van locatie en tijd, in uw dossiers te werken. Of u nu thuis, op kantoor of bij de klant bent, u heeft altijd de laatste gegevens bij de hand.

Caseware Connector

Eenvoudig en snel informatie uit de CaseWare database connecteren met Excel-werkbladen of Word-documenten voor het (her)gebruik in uw eigen rapportagemodellen.

CASEWARE CLOUD: PRACTICE MANAGEMENT

CaseWare Belgium & Luxembourg stapt samen met haar klanten in het online tijdperk. Altijd en overal uw dossiers beschikbaar: dat is de centrale gedachte van cloud toepassingen. Met Practice Management in CaseWare Cloud plaatst CaseWare Belgium & Luxembourg deze voordelen binnen handbereik van haar gebruikers.

Welke van onze oplossingen u ook gebruikt en tot welke sector u ook behoort, CaseWare Cloud is een makkelijke add-on voor CaseWare Working Papers.

Met Practice Management monitort u de kwaliteit, voortgang en status van uw dossiers vanuit één centraal punt.
Het intuïtieve dashboard geeft in één oogopslag real-time informatie over al uw opdrachten heen. Hierdoor ben uw steeds in controle over uw organisatie en verhoogt u productiviteit en efficiëntie. Jezelf klaarmaken voor de toekomst? Vraag nu een demo aan!

IDEA_4

Caseware IDEA

IDEA is de wereldwijde standaard in data-analyse die op een gebruiksvriendelijke manier bijdraagt aan de simplificatie van uw workflow.

Importeren, analyseren, controleren en rapporteren wordt een stuk eenvoudiger.

Met de integratie SmartAnalyzer wordt ook de navigatie doorheen het analyseproces vereenvoudigd en versneld.

smartsync_4

Caseware SmartSync

Caseware SmartSync maakt het mogelijk om op een veilige manier plaats en tijd onafhankelijk in uw dossiers te werken.

Met het toepassen van deze technologie zal samenwerken en informatie delen eenvoudig en sneller verlopen. CaseWare SmartSync is een specifieke versie van CaseWare Working Papers waarmee door het gebruik van de intelligente SmartSync technologie in lokale kopieën wordt gewerkt. Vanuit deze lokale kopieën worden alleen wijzigingen gesynchroniseerd met het moederdossier (op de server) en eventuele andere kopieën die door collega’s worden gebruikt. Of u nu thuis, op kantoor of bij de klant bent u heeft altijd de laatste gegevens bij de hand.

connector_4

Caseware Connector

Met de CaseWare Connector Office haalt u nog meer uit uw Office-documenten én uit uw elektronische klantendossiers

CaseWare Connector is een aanvullende applicatie om Word- en Exceldocumenten te koppelen aan uw elektronisch klantendossier in CaseWare Working Papers. Waarschijnlijk gebruikt u regelmatig Office-documenten van Microsoft om overzichten, controleberekeningen en teksten te maken.

Door de dynamische werking van Connector passen de cijfers en andere gegevens in Office-documenten zich automatisch aan de data in het CaseWare Working Papers dossier.